SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Tzolkin: 1 april 2011
31 maart 2011 door Marenubium

1 april 2011: GAP-Day

Morgen is het 1 april 2011.
Volgens de Tzolkin (uitleg hier) betreft dit een GAP-Day: Galactic Activation Portal of ‘Galactisch Activerings Portaal‘ in het Nederlands.
De GAP days (dagen) zijn binnen de Tzolkin de 52 donkergekleurde vlakjes (zogenaamde ‘kins‘) van de Harmonische Module, die door deze module heen geweven zijn als een DNA streng.
Plaatje van de Harmonische Module:

Binnen de 260 energieën van de Harmonische Module worden deze 52 vakjes ‘portalen’ genoemd omdat ze het Weefgetouw vormen waarop de hele Matrix is geweven. Een definitie van ‘portaal’:

De universele, verpersoonlijkte toegang tot elke toepassing of informatiebron.
Een directe toegang tot een andere ruimte.

En dat is dan ook wat een GAP dag betekent: op deze dagen ontvangt onze planeet Aarde hogere frequenties vanuit het universum dan normaal en krijgen we sneller toegang tot ons versterkte bewustzijn en zullen onze waarnemingen ook meervoudig versterkt worden. Op deze dagen is de sluier tussen de zichtbare werkelijkheid en de onzichtbare werkelijkheid het dunst, waardoor we in staat worden gebracht verder te kijken dan onze neus lang is. Zogezegd. Op de GAP dagen krijgen we dus meer dan gewoonlijk ‘boosters’ vanuit het Universum aangereikt, wat een positieve invloed heeft op onze bewustwording.
De energetische voordelen die dit ons (en Moeder Aarde!)  biedt zijn onder andere de gelegenheid tot betere informatie-uitwisselingen en multi-dimensionale inzichten.
De energieën van zo’n Tzolkin portaal bieden heldere inzichten, openbaringen in een versnelde intensiteit. Als je vanuit je ziel ingelogd bent op de Bron, is dit een geweldige mogelijkheid om bewust je eigen Ontwaken te versnellen doordat je op deze dagen meer inzicht verkrijgt in de kosmische energieën.


Blauwe Kasteel: 10 intensieve GAP dagen

Als je het plaatje hierboven bekijkt, zal het je opvallen dat de GAP dagen zich tevens in een golf bewegen, en de helix ondersteund wordt door twee pilaren; dit heet het ‘Blauwe Kasteel’ oftwel ‘Castle of Burning‘, waarbij de blauwe kleur staat voor transformatie en storm. De storm van de energie uit het Westen (blauw is de kleur van het Westen), een storm die je niet over het hoofd zult of mag zien. Het Blauwe Kasteel representeert een cyclus van 10 intensieve GAP dagen. In 2011 valt  de eerste dag van deze cyclus op vrijdag 27 mei en eindigt deze cyclus op zondag 5 juni.
De tweede cyclus dit jaar start op woensdag 6 juli en eindigt op vrijdag 15 juli.

Wat kun je doen op deze dagen?

Leef in ieder geval bewust, en weet dat gedachten en energieën op deze dagen eerder gemanifesteerd kunnen worden. Leef vanuit het NU en vanuit je zijn en weet dat er geen goed en kwaad bestaat. Probeer vooral op 1 april te handelen en te doen naar jouw eer en geweten en probeer niet te veroordelen. Oordelen mag, veroordelen is een doodzonde.
Stuur bij lastige situaties mededogen en liefde en ga zoveel mogelijk proberen positieve gedachten de wereld in te sturen.
Ook bijvoorbeeld naar Japan en de chaos aldaar. 1 april 2011 is de ultieme dag om aandacht te schenken aan dit soort getroffen gebieden. Niet alleen de mensen, maar ook moeder Aarde. Leef bewust en voel moeder Aarde, wees je bewust van je omgeving en van jezelf. In ieder geval op 1 april zal alles worden geïntensiveerd, dus ook niet-positieve energieën.

Links

Links naar Nederlandse sites:

http://www.dailytzolkin.com/nl/tzolkin-kalender/7/default.aspx (bereken je eigen Tzolkin)

http://www.pan-holland.nl/Orakels/GAP.htm (uitleg over GAP dagen)

http://www.pateo.nl/platform.htm (uitleg van Johan Oldenkamp over de Maya astrologie)

Links naar Engelstalige sites:

http://mayankin.com/mayanCalendar/introduction.htm

http://www.mayatzolkin.com/wavemail015eng.html

    Gerelateerde berichten

Geef een reactie

http://blog.kruiderie.nl/tzolkin-1-april-2011You must be logged in to post a comment.

»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa
© Kruiderie